Halmstad mysigaste Café

Ja vi kan lova att många kärleksord har spritt sig i dessa lokaler.

Sätt dig ner och koppla av med en härlig fika och nybryggt Zoegas kaffe. Njut av en stunds lugn i vår unika miljö. Korsvirkeshuset är byggt under slutet av 1700-talet. Det märks på att inget är rakt, varken väggar eller golv. Inredningen är av äldre stolar och bord, inget är det andra likt

lounge nedervåning

 

I butiken finns hela vårt sortiment som hela tiden byter skepnad, allt efter säsong och efterfrågan. Guldkornen finns så klart alltid på plats.

Bullar i alla dess slag, lunch mackor, grillade mackor, desserter, kakor, bakelser och tårtor.

Vår prisbelönta semla (flertal gånger bäst i test) säljs endast i säsong vilket är efter jul och som lägst veckorna innan påsk. Riktiga hantverks konditorier följer den oskrivna bagerilagen.

Här hittar du även hela vårt Chokladsortiment.
Förutom allt detta gott hittar du även vår fantastiska personal. Alla är de guldkorn. De finns här för dig och vill självklart bidra till att du får en toppen upplevelse.

Sommartid kan du också fika på Halmstads bäst belägna uteservering, den må inte vara störst men den ligger mitt i Halmstads puls. Här kan du njuta av ett glas Prosecco och en räkmacka medans du har full koll på citys gäster som strosar förbi, samtidigt som du lapar i dig några solstrålar.    

Varmt Välkommen